Tussendoelen rekenen-wiskunde voor het primair onderwijs

20180410_152853

De tussendoelen rekenen-wiskunde voor het primair onderwijs is een uitwerking van de rekendoelen voor groep 2 tot en met 8 op weg naar referentieniveau 1S. Per jaargroep en per leerlijn staat beschreven wat leerlingen in de loop van groep 2 tot en met groep 8 moeten leren begrijpen, kennen en kunnen. Het zijn beheersingsdoelen. Het document laat niet alleen zien welke doelen aan de orde moeten komen, maar vooral ook wat de leerlingen onder de knie moeten krijgen om uiteindelijk referentieniveau 1S te beheersen. De doelen vormen samen een doorlopende leerlijn.

De tussendoelen zijn een handig hulpmiddel voor scholen die vanuit leerlijnen of gepersonaliseerd willen werken of bij knelpunten het aanbod van de methode willen analyseren. Gezien de grote hoeveelheid doelen is het aan te raden om vanuit één leerlijn te starten.

Een digitale versie is te downloaden via deze link: Tussendoelen rekenen-wiskunde voor het primair onderwijs.

Een digitale versie van de referentieniveaus is te downloaden via deze link: Concretisering referentieniveaus rekenen 1F/1S.

Neem bij vragen over de toepassingsmogelijkheden gerust contact op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s