Uitwerking Passende Perspectieven leerroute 2 bij Startrekenen.

De uitwerking van Passende Perspectieven leerroute 2 bij de Startrekenen-materialen is nu ook beschikbaar!

De uitwerking is gemaakt in samenwerking met Hetty Wouda en Gerdien Holst van Passend Onderwijs Almere. Je vindt het document (word-bestand) onder het tabblad ‘Passende Perspectieven’ en via deze link.

In de uitwerking wordt uitgegaan van de doelen van leerroute 2. Per leerroute 2 doel is aangegeven in welke hoofdstukken instructie en oefenstof te vinden is bij dit doel. Je kunt de uitwerking als bijlage toevoegen aan een handelingsplan of ontwikkelingsperspectief. In de uitwerking kun je vervolgens registreren welke doelen beheerst worden, wat de doelen zijn van de nieuwe periode en de bijbehorende oefenstof kiezen. Je kunt de uitwerking ook gebruiken om het methodeaanbod aan te vullen met extra instructie en oefenstof. Zie voor meer informatie over de werkwijze de inleiding.

Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s