Digilijn Rekenen is terug!

Digilijn-rekenen van SLO biedt een overzicht van de leerlijnen getalbegrip en bewerkingen van groep 1 tot en met 6 van het basisonderwijs. De leerlijnen worden gevisualiseerd in een ‘stromenland’ met Getalbegrip als centrale lijn. De pdf kun je hier downloaden.

Digilijn Rekenen geeft inzicht in de opbouw van de leerlijnen en de samenhang met de leerlijn getalbegrip. Je kunt het document gebruiken als je meer inzicht wilt krijgen in de opbouw van leerlijnen, als je de rekenmethode meer los wilt laten of bij de voorbereiding van diagnostische rekengesprekken.

Digilijn Rekenen was lang een interactieve website, maar is nu omgezet naar een interactieve pdf waarin je door kunt kikken op de leerlijnen en rekendoelen. Het bestand bevat alle informatie uit de voormalige SLO-website DigilijnRekenen, met uitzondering van de filmpjes.

Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s